Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

Op zondag 13 maart spelt MEC uit bij AD’69. Het is een mooie zonnige dag en het veld is droog en wat stuiterig. De wedstrijd begint voor MEC zeer goed. Door een onhandige terugspeelbal en een fout van de keeper weet Robert in de 2e minuut MEC al op een 0-1 voorsprong te zetten. AD’69 komt vervolgens niet tot zijn recht met combineren, het blijft fysiek voetballen op inzet. Met goede inzet weet MEC zich ook prima staande te houden en is de wedstrijd in evenwicht. Aan beide kanten zijn slechts kleine kansen, hoewel AD’69 bij vlagen indrukwekkende corner reeksen neerzet.

Dit beeld zet zich voort in de 2e helft: fysiek voetbal, gebaseerd op inzet met veel stuiterende en hoge ballen. Dit spel is voor MEC prima te handhaven tegen AD’69. In de 73e minuut weet AD’69 echter een penalty te versieren uit een voorzet vanaf de zijkant. Na protesten over de schwalbe krijgt Luuc een gele kaart en staat MEC met 10 man en een 1-1 stand. Toch herstelt AD’69 binnen 5 minuten het evenwicht, na commentaar op de scheidsrechter bij een overtreding: het is weer 10 tegen 10. In de laatste minuten wordt het nog een paar keer spannend, maar de verdediging weet samen met een sterk keepende Walter prima stand te houden.

Een fijn en onverwacht punt tegen AD’69, op basis van het vertoonde spel een verdiende uitslag.

Klik hier voor de samenvatting van de wedstrijd.