Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op zondag 27 februari voetbalt MEC tegen HMC. Het is een frisse maar zonnige februari dag en het veld is zwaar. Het is een dag van werken voor de bal. De wedstrijd begint ongelukkig voor MEC, door een stuit in de bal leidt MEC achterin balverlies en maakt HMC na een steekbal in de 5e minuut de 0-1. Daarna heeft het spel kansen aan beide kanten, hoewel HMC iets sterker is. Net voor rust doet HMC nog een keer goede zaken met de 0-2 in de 44e’ minuut.

Na de rust gaat MEC op zoek naar de aansluiting, toch lijkt deze niet te komen na de 0-3 van HMC in de 64e minuut. Als echter Joey in de 68e de 1-3 maakt, neem MEC langzaam het initiatief over in de wedstrijd. MEC weet de duels daarna net iets vaker te winnen dan HMC wordt steeds gevaarlijker. Als in de 87e minuut Robert de 2-3 maakt, gaat MEC vol in de aanval. Maar ondanks een grote kans in de 90e minuut en een bal gekeerd op de lijn in de 92e minuut, weet MEC de gelijkmaker niet te maken.

Al met al een onnodig verlies: in de eerste helft wordt de wedstrijd weggegeven. In de 2e helft komt MEC nog heel dicht bij de gelijkmaker en doe je jezelf tekort door niet een punt thuis te houden.