Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

De eerste wedstrijd na de winterstop voor ons. Een heel aantal had al wel een paar keer getraind, maar een wedstrijd spelen is toch wel wat anders. Helaas zaten we door quarantaine, blessures en andere oorzaaken wat krap in de spelers en hadden we slechts de beschkking over 2 wisselspelers. Normaliter is dat voor de veteranen wat aan de krappe kant. Vandaag viel dat gelukkig mee. We kregen koploper Buurse 5 op bezoek in Miste. Onze tegenstander beschikt over een kunstgrasveld en lijkt het op de ouderwetse natuurgrasmat nog wel eens wat moelijk heeft. Zo ook vandaag.

we speelden vandaag een uitstekende wedstrijd. ER was rust in het spel en waren zeer in het eerste half uur de betere ploeg. Helaas leidde dit niet tot echte kansen. Het bleef bij een paar magere afstandschoten. Maar ook Buurse was gevaarlijk in de counter. Na 45 minuten gingen we met 0-0 rusten.

Ook de tweede helft ging gelijk op. MEC had wat meer balbezit, maar Buurse kreeg de grootste kansen en kwam na een uur op 0-1. Iedereen bij MEC was van mening dat het buitenspel was (en ook de reservebank van Buurse). Toch was de scheidsrechter ervan overtuigd dat dat niet zo was en liet doorgaan en zo kwam de 0-1 op het bord. Maar we gaven vandaag niet op. Iedereen bleef hard werken en nu kregen wij ook kansen. In de 80e minuut kwamen we verdiend op 1-1. Martijn Huiskamp gaf vanaf rechts een prima voorzet die door Wim Ongena tegendraads tergend langzaam werd binnengekopt. Nu leek zelfs een overwinning nog mogelijk. Vlak voor tijd stapte Gerben over een voorzet heen en bood Martijn Huiskamp een niet te missen kans. Hij raakte helaas de paal. Daarmee bleef het 1-1 wat over de hele wedstrijd ook terechte uitslag was.