Lievelderweg 120
7137NB
LIEVELDE
tel. 06-27221080

Na de 1-1 vorig weekend tegen Meddo waar we een uitstekende wedstrijd op de mat legden en de 1-1 afgelopen donderdag tegen hekkensluiter KSV waar niemand in actie kwam, traden we vanmorgen aan tegen Erix 4.
De lijst met geheel en gedeeltelijk geblesseerden wordt langzaam aan steeds langer. Het is een zwaar seizoen voor onze veteranen. We begonnen nog best aardig aan de wedstrijd en kwamen zelfs op 0-1. André schoot op doel, maar de bal draaide voorlangs en kwam nog onverwacht bij Erwin terecht die de keeper omspeelde en ons op voorsprong bracht. Lang konden we hier niet van genieten. Na een vermeende overtreding op de middellijn op Lars mocht Erix toch doorspelen van de scheidsrechter en wist uit deze kans de gelijkmaker te maken. NIet veel later kwam Erix ook op voorsprong. We speelden niet goed en lieten Erix, dat overigens over een goed elftal beschikte, voor rust nog uitlopen naar 5-1. Daarmee was de wedstrijd al wel beslist.
In de rust besloten we te doen alsof het nog 0-0 stond en dat we alles nog in eigen hand hadden om te tweede helft wel te winnen. Met die illusie maakte Erix al snel na rust korte metten en scoorde de 6-1. Nadat eerder Edwin en Frank al geblesseerd het veld hadden verlaten, moest ook Erwin geblesseerd afhaken. Wiljo verving hem en beloonde zijn invalbeurt direct met een doelpunt. Hij  maakte met een kopbal de 6-2. We kregen ook nog wel meer kansen. Gerben schoot nog op de lat en Wiljo dacht even ook over een hand van God te beschikken, maar de scheidsrechter had dit in de gaten. De scheidsrechter zag helaas ook de handsbal van Hennie niet over het hoofd en met de toegekende penalty bepaalde Erix de eindstand op 7-2.
Onze gehavende ploeg heeft nu een weekend extra rust, wat hard nodig is, want over twee weken spelen we de altijd enerverende derby tegen Trias, dat op koers ligt om kampioen te worden. Daar willen we nog graag een stokje voor steken.
Tot slot nog een opmerkelijke gebeurtenis vastgelegd op een foto die wat uw verslaggever betreft de kwaliteit heeft om de foto van Robert Woordes op de muur van de diepvries te vervangen. De foto omvat de vastberadenheid, doorzettingsvermogen, strijdlust en energie die veel spelers bij MEC 5 in de wedstrijden leggen. In dit geval weergeven door een mooie actiefoto van Remon (voorzien van tampons in zijn neus)