Kruittorenstraat 10 B
7126BH
BREDEVOORT
tel. 0543-451975

Vandag konden we dan eindelijk aantreden voor de derby tegen onze samenwerkingspartner Bredevoort. Veel wederzijdse bekenden in het veld, wat het altijd leuk maakt om een wedstrijdje tegen te spelen. De wedstrijd had eigenljk moeten eindigen zoals hij begon, dus met 0-0. Dit liep uiteindelijk voor ons toch wat anders. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Omdat Wim licht geblesseerd was, speelde Gerben vandaag midmid. Dit gaat dan op z'n Gerbens met minder strijd en snelheid, dan wanneer'Wim daar staat, maar wel met veel spelinzicht. In de eerste helft kwam Bredevoort op 1-0 doordat Henny de bal met een boogje terugspeeld op Martijn Huiskamp die niet onze grootste spelers is. De bal stuiterde over hem heen en werd opgepikt door de spits van Bredevoort die alleen voor Addy geen fout maakte. Dit was eigenlijk ook wel zo'n beetje de enige kans van de thuisploeg.
In de tweede helft hadden wij het betere van het spel, maar echt gevaarlijk waren we niet. André was met een mooie vrije trap nog dichtbij, maar een mooie redding van doelman Bart Stronk, voorkwam de gelijkmaker. Ook het slotoffensief bracht slechts een paar kleine mogelijkheden, maar het lukte MEC niet om de verdiende gelijkmaker binnen te schieten. Gelukkig hebben op de laatste competitiedag nog een herkansing.