7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Na twee nederlagen op rij kwam vandaag Winterswijk 12 op bezoek in Miste. Een ploeg die we door en door kennen. Toch liepen ook daar een paar nieuwe gezichten rond. Vandaag hadden we geen aanvullingen uit andere elftallen nodig. Dit was met name voor Roy Berenschot wat schrijnend. Hij heeft dit seizoen twee keer meegedaan en twee keer verloren. Hij heeft ook twee keer niet mee gedaan en toen wonnen we twee keer. Toch hoorden we via via dat Roy het erg naar het zin heeft in bij 5 en een volgende keer weer graag mee wil doen. Hij is welkom.
Dan de wedstrijd. In de eerste helft waren we oppermachtig. Er werd goed gevoetvald en we kregen diverse mogelijkheden. Deze gingen er helaas telkens niet in. Uiteindelijk kwamen we rond de 25e minuut pas op een verdiende 1-0. Erwin Sloetjes wist een voorzet van Henk Schuur (spits FC Winterswijk) goed aan te nemen en rustig af te maken. Daarmee was de ban gebroken. Niet veel later kwam Erwin opnieuw alleen voor de keeper. Hij omspeelde hem eenvoudig en tikte de 2-0 binnen. De ruststand kwam op 3-0 door een doelpunt van Michel Hoitink die kon scoren door de keeper die de bal tegen hem aanschoot. Een wat gelukkige goal, maar de 3-0 ruststand was dik verdiend.
In de tweede helft konden we het goede spel niet voortzetten. Maar gelukkig kon Winterswijk ook geen potten breken en wisten zij niet te scoren. Ook in de tweede helft kregen wij nog een aantal kansen om de voorsprong te vergroten, deze werden echter niet gemaakt. De grootste was voor een niet nader te noemen speler van MEC (bij elftal is bekend om wie het gaat) die verzuimde om de bal rustig in het nagenoeg lege doel te schuiven. Hij presteerde het om de bal tegen de keeper te schieten en de 4-0 te laten liggen. Ach ja, kan gebeuren.
Al met al een prima overwinning. Volgende week uit naar Dinxperlo.