Berghseweg 7 N
7076AD
VARSSELDER
tel. 0315-630414

Op zondag 21 november is MEC te gast op het kunstgras bij GWVV. Beide teams zijn in de eerste helft redelijk aan elkaar gewaagd. Dit geeft ook goede kansen over en weer. De verdediging van MEC houdt zich goed staande. De grootste kans van MEC is in de 26e minuut voor Tim, maar deze wordt gestopt door de keeper. In de 29ste minuut heeft GWVV z’n grootste kans, met een schot in het zijnet na een counter. Uiteindelijk gaan beide teams met een 0-0 stand de rust in.

In de 2e helft weet GWVV door een paar omzettingen en wissels in de rust sterk uit de startblokken te komen, ze nemen duidelijk het overwicht in het voetbal. In de 53e minuut weet de spits van GWVV te counteren, en met een perfecte volley van afstand Walter te passeren, de 1-0. Hierna blijft GWVV duidelijk de sterkere, partij, terwijl MEC probeert te counteren. In de 67e minuut krijgt MEC een penalty, deze wordt echter tegen de lat geschoten. Het spelbeeld van een sterker GWVV met een counterend MEC blijft vervolgens in stand, in de 83e minuut gooit GWVV de wedstrijd op slot met de 2-0.

Uiteindelijk was GWVV de verdiende winnaar, MEC liet met de gemiste penalty het moment missen om gelijk te komen en mee te doen voor de punten.