Pastoor Thuisstraat 21
7256AW
KEIJENBORG
tel. 0575-463203

Op zondag 15 november is MEC op bezoek in Keijenborg, door de corona maatregelen wordt de wedstrijd zonder publiek gespeeld. De wedstrijd wordt sterk en fanatiek geopend door Keijenborg, ze zijn direct gevaarlijk en dominant. In de 4e minuut weten ze daardoor ook al op voorsprong te komen na een schot op doel (1-0). Daarna jagen ze fanatiek door op de 2-0, die valt in de 11e minuut na een afvallende bal van met een corner. Naarmate de helft vordert, weet MEC beter in de wedstrijd te komen, en zelf ook wat kansjes te creëren. Deze gaan er niet in en de grotere kansen blijven voor Keijenborg.

In de 2e helft gaat MEC fanatiek voor de aansluitingstreffer. Door snelle druk op de bal heeft Keijenborg het bij vlagen moeilijk, en weet MEC ook kansen te creëren. De groter kansen zijn echter voor Keijenborg, en in de 69e minuut gooien ze de wedstrijd op slot met de 3-0. Daarna blijft de wedstrijd in evenwicht, met nog wat grote kansen voor Keijenborg en wat kleine kansjes voor MEC. Gescoord wordt er niet meer, dus de wedstrijd eindigt in 3-0.

Keijenborg was deze wedstrijd duidelijk MEC een stap voor, en door een vroege voorsprong zijn ze niet in de problemen geweest.