Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Het seizoen begint voor MEC met een thuiswedstrijd tegen ’t Peeske. Beide teams beginnen fanatiek aan de wedstrijd, de wedstrijd is redelijk in evenwicht en golft heen en weer. Na verschillende grote kansen weet uiteindelijk ’t Peeske de score te openen uit een corner in de 17e minuut (0-1). Een kwartier later is het wederom raak uit een standaard situatie (0-2). MEC weet echter direct terug te komen uit een voorzet door Robert, die door Joey bij de eerste paal wordt binnengetikt (1-2). MEC is terug in de wedstrijd. Net voor de rust herhaalt dit zich, ’t Peeske scoort uit een counter de 1-3, maar 2 minuten later weet Joey een schot van Gilian op de lat binnen te tikken. De wedstrijd gaat de rust in met een 2-3 score.

De 2e helft gaat verder waar de 1e helft gebleven is, de teams zijn redelijk in evenwicht en er zijn kansen over en weer. In de 57e minuut weet ’t Peeske door een vrije bal snel te zetten, een man vrij tegenover de keeper te zetten, 2-4. Echter, wederom weet Joey direct een bal in het andere doel te werken, dit maal een kopbal uit een corner, de 3-4. In 72e minuut valt echter de beslissing, bij een counter maakt de spits van ‘t Peeske een overtreding op Gilain. Dit wordt echter niet gezien, als Gilian vervolgens de bal met de hand raakt in de 16, krijgt MEC een penalty tegen. Hieruit valt de 3-5. MEC zet hierna fanatiek aan om weer aan te sluiten, en ondertussen countert ’t Peeske voor een extra doelpunt. Deze valt echter niet aan beide kanten, zo eindigt de eerste thuiswedstrijd van MEC in een teleurstellend verlies.