Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op zondag 03 april kwam GWVV op bezoek bij MEC. Het gras was gemaaid en gerold, het weer was koud, maar het was een prima middag om te voetballen. Beide teams begonnen fanatiek aan de wedstrijd en na 3 minuten ligt de bal al voor het eerst in het net na een kopbal van Tim, deze wordt echter afgekeurd voor een duwtje. Daarna neemt GWVV een paar grotere kansen voor z’n rekening. Toch wordt er lang niet gescoord, ondanks kansen aan beide kanten. Het spelbeeld is redelijk in evenwicht, GWVV is hoogstens iets beter, waarbij beide teams bij vlagen een paar goede combinaties hebben die tot een gevaarlijke aanval leiden. In de 40e minuut weet MEC zich te belonen met een counter van Tim Kruisselbrink, die de bal fraai bij de 1e paal binnentikt.

In de 2e helft gaat GWVV direct op jacht naar de gelijkmaker en komt ook meteen gevaarlijk uit de startblokken. In de 53e minuut weet Roy echter MEC op een 2-0 voorsprong te zetten na vrije bal van rechts. Daarna probeert MEC de voorsprong te verdedigen, terwijl GWVV steeds meer aandringt. In de 68e minuut maakt GWVV de aansluiter, de 2-1. Daarna blijft het lang spannend, met in de 90e minuut nog een grote kans van Jarno om de wedstrijd op slot te gooien. Achterin weet Mike echter samen met de rest van de verdediging het doel verder dicht te houden. Zo eindigt de wedstrijd in 2-1.

Een zoete overwinning voor MEC: we waren niet beter dan GWVV, maar konden goed meekomen en gingen efficiënter met onze kansen om.