Molenstraat 3
7075BB
ETTEN GLD
tel. 0315-328167

Op zondag 10 april speelt MEC uit tegen Etten. Het is een mooie dag voor voetbal en het veld is hobbelig, maar verder prima. Het voetbal ontwikkeld zich vanaf het begin als een spel met kansen aan beide kanten, Etten is iets sterker, maar ook MEC krijgt kansen om de score te openen. In de 19e minuut weet Etten echter uit een Corner de 1-0 binnen te tikken bij de 2e paal. Daarna blijft het spel redelijk in evenwicht, knokken voor de bal en kansen aan beide kanten.

In de 2e helft probeert MEC iets meer risico te nemen om zo de aansluiting te maken, MEC krijgt echter de deksel op de neus, en Etten maakt de 2-0. Daarna zet MEC nog een tijd aan, maar is niet sterker dan Etten, in de 85e minuut gaat de wedstrijd op slot met de 3-0.

Etten was deze wedstrijd iets sterker dan MEC, doordat Etten zelf de score opent, weten ze de overwinning keurig binnen te halen.