Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Na vorige week een verdiend punt te hebben gepakt tegen koploper Erix stond vandaag de wedstrijd tegen Rietmolen op het programma.

MEC begon scherp aan de wedstrijd en in de 1e minuut ontstond er al een grote kans via de linkerkant. De bal werd goed voorgegooid door Robert Woordes op Jarno Groters wie de voorzet echter niet op waarde schatte waardoor de bal over de goal verdween. De toon was gezet en MEC probeerde door te drukken, echter het veld werkte niet mee en dat was te zien aan het verloop van de wedstrijd. Het was zeer onrustig in het elftal van trainer Bjorn Zweerink en enkele hachelijke momenten volgden, want ook Rietmolen kreeg bij vlagen goede mogelijkheden om de score te openen. Via een ingooi voor Rietmolen kwam er nog een grote kans voor MEC. De bal kwam via Jasper Halleriet bij Jasper Giesen deze tikte hem door op Jarno Groters wie hem panklaar legde op Timo Breukers wie echter vergat om hem in het netje te leggen.

De 2e helft begon net als de eerste, MEC probeerde de toon te zetten en kwam in de 55e minuut op een 1-0 voorsprong. Een ingooi van Tim te Kronnie kwam bij Jasper Giesen terecht wie hem terug legde op Tim, deze gooide hem voor op Robert Woordes wie de verdediger te slim af was en de bal in het netje legde. Ondertussen werd het veld slechter en slechter en hanteerden beide partijen vooral de lange bal. Via een spaarzame kans voor Mec had het 2-0 kunnen worden. De bal kwam via de linkerkant bij Jasper Giesen wie de bal met zijn linkerbeen voor slingerde, Jasper Halleriet kon met zijn teen bij de bal en via de lat en de keeper eindigde deze bal niet als doelpunt. Rietmolen begon te drukken en onder andere keeper Walter Boeijink en Tim te Kronnie haalden een bal van de lijn. Na slecht uitverdedigen van MEC moest Loek den Hartog echter aan de noodrem trekken en dit resulteerde in een penalty voor Rietmolen. Deze werd resoluut ingeschoten door de speler van Rietmolen waardoor het weer gelijk was. Het spel golfde op en neer en het leek op een gelijkspel uit te draaien. Diep in blessuretijd werd een afgeslagen corner door Jarno Groters opgepakt op de 16. Deze nam de bal aan en schoot hem tegen het netje aan. De spelers en technische staf van MEC waren door het dolle heen want hierdoor was de overwinning binnen.

Hierdoor werd de 1e seizoenshelft afgesloten met een overwinning, en eindigt de formatie uit Miste en Corle op een nette 2e plek met 20 punten uit 11 wedstrijden.