Rekkenseweg 48
7157AE
REKKEN
tel. 0545-431506

Na de 0-3 nederlaag tegen GSV '63 stond vandaag de uitwedstrijd tegen sp Rekken op het programma. Een tegenstander wie normaliter mee zal doen om de bovenste plekken. Trainer BjornZwerink had voor vandaag een aantal wijzigingen ingebracht en het systeem iets aangepast t.o.v. vorige week.

De eerste helft begon redelijk gelijkopgaand met kansen voor beide partijen. O.a. Robert Woordes schoot uit 1 van deze kansen in de korte hoek op de paal. In de 26e minuut maakte Rekken uit het niets de 1-0 uit een slim gegooide inworp. MEC liet zich echter niet van de wijs brengen en dacht even later via Jarno de 1-1 te maken, tot ongeloof van alles en iedereen in een geel zwarte outfit vlagde de grensrechter voor buitenspel. Vlak voor rust viel de 2-0 na slim wegdraaien van de spits van Rekken.

In het begin van de 2e helft waren er enkele kansjes over en weer maar tot echt gevaarlijke kansen zorgde dit niet. Na 65 minuten werden de moegestreden Robert Woordes en Doudy Navis gewisseld voor Jasper Giesen en Sjors Heyltjes. Het werd en gelijk gevaarlijker op en na een doorgewipt balletje van Jasper op Harrie werd wederom de paal geraakt. Vlak hierna viel de 3-0 nadat de buitenspeler van Rekken vrij in kon koppen. MEC bleef echter drukken en in de 80e minuut viel de 3-1. Na een goede voorzet van Sjors Heyltjes kwam de bal bij Jasper Halleriet terecht wie zijn 1e goal voor MEC mocht aantekenen. Het geloof was terug en in de 89e minuut viel de 3-2 via een corner wie doorgekopt werd door Sjors Heyltjes en voor de voeten van Tim te Kronnie viel. Deze kon de bal binnen frommelen en zo was een resultaat binnen handbereik. In de 93e minuut slingerde Tim te Kronnie de bal in de 16, deze werd hoog in de lucht gekopt door de verdediger van Rekken en door Jasper Giesen uit de lucht gepikt, gelijk goed gelegd en hard in de hoek geschoten. De comeback was compleet en de mannen van MEC waren door het dolle heen.

Na de 3-3 had MEC dom balverlies op het middelveld. Hierna maakte Loek den Hartog een bewuste overtreding om te voorkomen dat Rekken 3 tegen 2 stond, de scheidsrechter bestrafte de overtreding met rood. Zo eindigede het spel met 10 man  van MEC en een 3-3 eindstand.

Al met al een goed resultaat na een 3-0 achterstand tegen een goede tegenstander.