Kruittorenstraat 10 B
7126BH
BREDEVOORT
tel. 0543-451975

Het seizoen wordt voor MEC geopend met een derby tegen Bredevoort, beide teams beginnen dus ook vol inzet aan de wedstrijd. Bredevoort neemt iets meer het initiatief voor het spel, terwijl MEC loert op de counter met een lange bal.

In de 10e minuut komt de eerste grote kans van Bredevoort uit een steekbal op de spits, Mike weet echter met goed uitkomen de 1-0 te voorkomen. In de 20e minuut krijgt MEC een vrije trap op de helft van Bredevoort. Gilian heeft hierbij een goed en hard schot op de keeper, uit de rebound maakt Doudy de 0-1. In de 25e minuut weet Bredevoort nog een keer gevaarlijk door de linies heen te breken als de bal onverwacht terugkomt vanuit het middenveld, maar ook deze kans gaat er niet in. De rest van de 1e helft zijn er op een enkele kopkans na, geen grote kansen meer.

De 2e helft gaat verder waar de 1e helft gebleven is. Bredevoort is opzoek naar de gelijkmaker en MEC verdedigt goed en loert op de counter. De grootste kansen voor Bredevoort zijn kopkansen na voorzetten van de zijkant. Deze gaan echter voorlangs of worden door Mike gepakt. In de 70e minuut lijkt Gilian de 0-2 te maken, maar deze wordt echter afgekeurd door buitenspel. In de 85e minuut is het Sjors die de wedstrijd definitief op slot gooit na een voorzet van Tom.

Een 0-2 overwinning bij Bredevoort is een mooi begint van competitie. De eerste derby gewonnen en meteen van de 0 punten af. Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd tegen GSV'30 op het programma.