Clubdag v.v. M.E.C. - Voetbalvereniging MEC

Clubdag v.v. M.E.C.

Clubdag v.v. M.E.C.

29 april 2023 19:00


Op zondag 4 juni aanstaande zal het seizoen voor de senioren bij v.v. M.E.C. worden afgesloten middels een Clubdag! Dit is dit jaar voor het eerst een combinatie van het huistoernooi en de vrijwilligersdag. Dit om zo met zijn allen gezamenlijk het seizoen gezellig uit te luiden. De vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de vereniging het afgelopen jaar krijgen een aparte uitnodiging voor deze dag toegestuurd. Het programma zal er als volgt uit zien.

10.00 - 10.30 uur: start huistoernooi voor Senioren Heren en Dames
13.00 uur: einde huistoernooi
13.30 uur: start middagprogramma


Hierbij is uiteraard voor muziek gezorgd. Ook voor de kinderen is er van alles te doen, want onder andere onderstaande attracties zullen op het veld klaar staan om mee te spelen. Ook de kinderen zijn dus van harte welkom!

Voor de consumpties kan betaald worden met de consumptiebonnen voor 50 jaar Damesvoetbal v.v. M.E.C. die ook deze dag weer te koop zijn. Deze consumptiebonnen zijn alleen deze dag nog te gebruiken hiervoor. De inwendige mens zal verzorgd worden middels een barbecue, waarbij ook met de al genoemde consumptiebonnen betaald kan worden. Voor de jeugdige bezoekers zal  ereen alternatief voor de barbecue zijn.

Wij hopen op een goede opkomst van leden, donateurs, sponsoren en andere mensen die v.v. M.E.C een warm hart toedragen. Tot dan!

Bestuur v.v. M.E.C.

PS.
Bij echt slecht weer zullen de activiteiten van de middag zoveel aangepast binnen bij Den Tappen plaatsvinden.

image001.jpg

image002.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!