Jubileum 50 jaar damesvoetbal MEC en 12,5 jaar SJO met sv Bredevoort - Voetbalvereniging MEC

Jubileum 50 jaar damesvoetbal MEC en 12,5 jaar SJO met sv Bredevoort

Jubileum 50 jaar damesvoetbal MEC en 12,5 jaar SJO met sv Bredevoort

22 december 2022 17:00


Het is voorbij gevlogen. Zaterdag 17 december begon met de reünie. Speelsters, trainers, leiders, coaches, bestuursleden van toen en nu. De belangstelling was groot, totaal ongeveer 140 personen. Over de rode loper onder de blauw/ gele boog door werden ze welkom geheten door de jubileumcommissie. Ceremoniemeester Marjan Leemkuil opende de reünie en ging met veel schwung door 50 jaar geschiedenis heen. Er is stil gestaan bij alle betrokken personen welke ons ontvallen zijn door een minuut te applaudisseren. Erg indrukwekkend.

JubileumDames.JPG


Het programma was rijkelijk gevuld met sprekers. Er waren mooie woorden en cadeaus van oud- en huidige bestuursleden, speelsters, trainers en leiders waarbij de oprichters Marjanne Schreurs, Ina Vervelde en Gerrit Vervelde een staande ovatie kregen.

 

Aan het eind van de middag volgde een heerlijk stamppot buffet verzorgd door de Stegge.

Hierna kon iedereen zich voorbereiden op de spetterende avond waarbij iedereen wie de dames van MEC en Bredevoort een warm hart toedroeg welkom was. Ruim 180 man ging met de voetjes van de vloer onder begeleiding van de DJ’s  Buurman & Buurman.

 

Het hoogtepunt van de avond was de surprise act van SISTER ACT  en paus VT de 52ste .

Het dak ging eraf. Daarnaast bood Robert Woordes de dames nog enkele ‘toepasselijke’  cadeaus aan namens  de heren van de selectie.

 

De fotoreportage gemaakt door Anke Lobeek zal een goeie impressie geven van deze dag.

 

Wij willen alle sponsors bedanken voor hun bijdrage, de verenigingen MEC en Bredevoort voor hun bijdrage en Den Tappen. En niet te vergeten alle vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt.

 

BEDANKT !

 

Mooie Feestdagen,

Jubileumcom. Liset, Elke, Henk en Geert

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!