Overbekkingsweg 2
7273PW
HAARLO
tel. 0545-261256

Op zondag 7 mei speelt MEC uit tegen Haarlo. De afgelopen weken heeft MEC gespeelt tegen ploegen die zelf het spel maken, maar in deze wedstrijd laat Haarlo MEC duidelijk komen. De wedstrijd begint vrij rustig en MEC probeert door combineren tot kansen te komen. MEC komt hierbij een paar keer gevaarlijk in de 16, maar daar loopt het spaak voor het tot een goede kans komt. Hoe langer de helft echter duurt, hoe rommeliger het spel van MEC wordt. In de 36e minuut is het Haarlo dat de score opent door een steekbal van links, de 1-0. Daarna zet MEC nog fel aan om direct de score gelijk te trekken. In de 45e minuut kopt Tim Kr. nog een bal op de lat, maar de stand blijft 1-0.

In de 2e helft begin MEC feller en proberen ze combinerend tot een kans te komen. In de 49e minuut wordt dit beloont als Robert breed legt op Dennis die binnenschiet, de welverdiende 1-1. Na de gelijkmaker wordt het spel echter weer wat rommeliger en zijn er van beide kanten veel lange ballen. In de 70e minuut krijgt MEC hierbij met pech de 2-1 tegen, als een bal terug stuitert van de 2e paal en de spits van Haarlo de rebound binnen tikt. Daarna gaat MEC nog voor de gelijkmaker terwijl Haarlo steeds meer gaat verdedigen, toch valt de gelijkmaker niet en blijven de punten in Haarlo.

MEC had vandaag grote moeite om zelf het spel te maken tegen Haarlo. Als MEC dan de paar kansen die ze krijgen zelf niet af maakt, houdt Haarlo de punten in huis.