Europastraat 8
7091XC
DINXPERLO
tel. 06-42613489

Na de zepert van twee weken geleden was MEC 5 gebrand op eerherstel. Dit moest uit tegen koploper Dinxperlo gebeuren. Een lastige opgave, Dinxperlo heeft alles nog gewonnen en slechts drie doelpunten tegen gekregen. Twee daarvan waren wel tegen ons, dus dat bood houvast.
In de eerste helft was Dinxperlo wel de betere ploeg, maar heel veel kansen gaven we niet weg. Daar stond tegenover dat ook wij niet heel veel konden creeren. Na 25 minuten kreeg Dinxperlo een penalty, welke eenvoudig werd binnengeschoten. De 1-0 bleef ook de ruststand, waarbij we ons vast konden houden aan het feit dat we niet van het veld waren getikt en er nog van alles mogelijk was.
In de tweede helft begonne we redelijk en kregen ook een paar mogelijkheden. Toen echter na een uur de 2-0 viel, leek de ban gebroken. MEC kon het niet meer opbrengen om achter de tegenstander aan te lopen. Dit wist hier eenvoudig gebruik van te maken door simpel naar 6-0 en waren we blij dat de scheidsrechter affloot.