Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Na een week vol emotie in verband met de uitvaart van onze leider Herbert, betraden we vandaag weer het veld in Miste. Voorafgaand aan de wedstrijd stonden we met een indrukwekkende minuut stilte nog stil bij het overleiden van Herber.
Daarna begon de wedstrijd. Erix zette ons meteen onder druk en daar hadden we best moeite mee. Het overwicht leldde niet tot heel veel kansen. Toch nam Erix na 15 minuten de leiding. Bij een hoekschop werd de bal ingekopt. Veldspeler Edwin kon hem met een reflex nog net met de hand uit de kruising tikken, maar in de rebound was het alsnog raak.
Wonderlijk genoeg ging het na de achterstand bij ons steeds iets beter. We kregen een paar mogelijkheden, maar verder dan een bal op de lat kwamen we niet.
Na de rust ging het bij ons beter en bij Erix minder. Dit maakte dat we een aantal mogelijkheden kregen om op gelijke hoogte te komen. In de 60e minuut kwamen we terecht op 1-1 door een doelpunt van Lars Buil. Hierna bleef het spel op en neer gaan, waarbij wij de beste mogelijkheden kregen. Tot scoren kwam er echter niemand meer
Nog twee wedstrijden te gaan en dan zit het seizoen erop.