Kapelweg 17
7134NJ
VRAGENDER
tel. 0544-374777

MEC 5 ging vandaag op bezoek bij KSV. Toch altijd een tegenstander, waarbij duels op het scherpst van de snede worden uitgevochten, waarbij de wedstrijden vaak redelijk in balans zijn. Zo niet vandaag....
KSV was heer en meester en wij zakten volledig door het ijs. Deze twee factoren bij elkaar geteld, maakten dat we er uiteindelijk met 11-3 vanaf gingen. Voor zover ik weet onze grootste nederlaag sinds we in deze 40+ competitie meedoen. Wat kunnen we nog over de wedstrijd melden. Eigenlijk niet zoveel. We deden 10 minuten redelijk mee, maar na de 1-0 in de 11e minuut. KSV maakte hier na in de 20e minuut de 2-0. HIerna volgden de doelpunten elkaar in een rap tempo op. Nog geen 15 minuten na de 2-0 stond het 5-2. We dachten nog even terug te komen in de wedstrijd door de 2-1van Remon die een prachtig actie over rechts van Martijn eenvoudig kon binnentikken. KSV scoorde echter direct de 3-1. In de 26e minuut kwamen we nog wel op 3-2 door een kopbal van Erwin, maar een paar minuten later was het al 5-2.
In de tweede helft kreeg Remon nog een goede kans op de 5-3, maar helaas. Daarna kon KSV eenvoudig counterend uitlopen naar 11-2. Het slotakkoord was uiteindelijk nog voor MEC, dat via Martijn het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte. Eindstand 11-3.
Volgende week een weekje rust en dan tegen koploper Dinxperlo. Laten we hopen dat elkaar dan beter weten te vinden.