Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op deze zonnige zondag stond de thuiswedstrijd tegen Trias 7 op het programma. Bijna altijd een leuke derby en daar was deze wedstrijd geen uitzondering op. Trias had een sterke selectie samengesteld en dat was terug te zien in het wedstrijdbeeld, Trias had de overhand en kreeg in de eerste helft ook diverse kansen. MEC speelde op zich ook een prima partij maar moest zich beperken tot enkele uitbraken. Bij één van deze uitbraken kwam MEC verrassend op voorsprong door Martijn Lasonder die een fraaie aanval prima wist binnen te schieten. Trias wist nog voor de rust de gelijkmaker te scoren door een strafschop te benutten na een handsgeval.
Na de pauze kwamen de gasten al snel op voorsprong. MEC probeerde hierna nog wel bij het doel van Trias te komen maar echte kansen bleven uit. Ongeveer een kwartier voor het einde werd de strijd beslist nadat Trias met een afstandsschot de 1-3 als eindstand op het bord wist te zetten. Scheidsrechter Wikkerink uit Aalten had een makkelijke morgen met deze sportieve wedstrijd.