Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

De vorige keer tegen KSV werden we kansloos van het veld gespeeld met 10-3 door een veel beter en jonger team. We hadden ons ingesteld op een zelfde scenario, maar dat viel 45 minuten lang mee. In de eerste helft konden we prima mee komen met de gasten uit Vragender. De wedstrijd ging gelijk op. KSV wist slechts één kans te creëren, doordat Edwin en Gerben achterin wat stonden te klungelen. De spits van Vragender ging alleen op Addy af en maakte daar geen fout. Dit was het enige schot op doel van KSV.
Helaas ging het na de rust net als de afgelopen weken. De tegenstander is in staat om te wisselen en daardoor beter te worden. En bij ons gaat het kaarsje langzaam aan uit. Al snel kwam KSV op 0-3 en gingen de kopjes bij ons naar beneden. Uiteindelijk werd het nog 0-6.
Volgende week naar Meddo. Hopenlijk kunnen we dan langer bij blijven.