Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Vandaag de tweede wedstrijd na de winterstop. De eerste was twee weken geleden uit tegen Erix en werd verloren met 4-2. De wedstrijd verliep vandaag een beetje hetzelfde. Zowel tegen Erix als tegen Meddo konden we een uur lang goed meekomen en daarna was bij ons de pijp leeg.
Helaas hadden we een wat smalle bank, doordat Michel Richelink en Ronnie Beernink zich zaterdag blesseerden met andere hobbies. Door de nachtvorst was het veld nog wat hard en daardoor erg hobbelig. Daar hadden beide ploegen die het toch van hun technische vaardigheden moeten hebben wel last van. Meddo begon iets beter aan de wedstrijd, maar na verloop van tijd kwamen wij er ook in en waren we de betere ploeg. Dit resulteerde ook in een paar goede kansen, maar die waren helaas niet besteed aan onze voorhoede. En dus was het bij rust 0-0. In de tweede helft was Meddo in staat om een aantal frisse speler erin te brengen die ook nog eens het niveau omhoog haalden. Wij konden alleen nog Remon in de ploeg brengen. Meddo was daardoor in de tweede helft sterker, wat uiteindelijk leidde tot drie goals van de gasten. We hielden het al met al nog best lang vol. Voornamelijk dankzij een paar waanzinnige reddingen van doelman Addy.
Volgende week een nieuwe kans tegen KSV, waar we ook nog wat hebben recht te zetten na de 11-3 van voor de winterstop.