Eibergseweg 1
7104AS
WINTERSWIJK MEDDO
tel. 0543-569418

Twee weken nadat we in Miste tegen Meddo hadden gespeeld, mochten we alweer naar Meddo toe. En zoals het op dit  moment vaak gaat bij MEC waren we in staat om een uur lang goed stand te houden. Sterker nog: in de eerste helft waren wij de betere ploeg. Meddo trapte af en had daarna 5 minuten balbezit. Daarna waren wij aan de beurt en konden met een mooie aanval Remon in de 8e minuut lanceren. Alleen voor de doelman maakte hij geen fout en stonden we met 0-1 voor. Hierna speelde het spel zich met name op het middenveld af, waarbij wij er af en toe met wat mogelijkheden toch nog gevaarlijk doorheen kwamen. Achterin stond alles prima en werd niets weggegeven. Gerben en Wim leken niet gemist te worden.
Ruststand was daarom 0-1. In de tweede helft zette Meddo het team wat om. Roy Koldewij kwam in de ploeg en de doelman ging rechtsbuiten staan. Daarmee was Meddo in staat om meer aan te dringen en druk te zetten op de verdediging van MEC. We hadden niet meer de rust om elkaar te vinden. Na 65 minuten kwam Meddo op gelijke hoogte en in het kwartier daarna wist het uit te lopen naar 3-1. We waren echter niet kansloos en kregen ook nog best kansen om te scoren. In de 85e minuut kwam alsnog de aansluitingstreffer door Wiljo die een voorzet van Erwin eenvoudig kon binnentikkern.
Al met al een leuke wedstrijd op een koude zondagmorgen, waarbij we helaas geen punt konden binnen slepen.