Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Voordat MEC goed en wel aan de wedstrijd begonnen was, stond het al 0-3. Erix begon fanatieker aan de wedstrijd en liet MEC geen moment rustig opbouwen. Dit leidde als snel tot een aantal kansen en doelpunten, waardoor het na 12 minuten al 0-3 stond. Pas na een half uur konden wij iets terugdoen. Het was Remon die de eerste aanval van ons met een mooi schot in het doel schoot. Lang konden we van de aansluiting niet genieten, want een paar inuten later was het al 1-4. Tevens de ruststand.
In de tweede helft ging het iets beter, ondanks dat Erix al snel op 1-5 kwam. Wij konden via Remon en Martijn nog wat terugdoen en brachten de stand terug tot 3-5. We kregen zelfs nog een grote mogelijkheid op de 4-5, maar die ging er niet in. In slotminuten bracht Erix de stand nog op 3-6 met een mooi afstandsschot.
Hopelijk gaat het volgende week in Vragender beter.