Kapelweg 17
7134NJ
VRAGENDER
tel. 05443-74777

Voor MEC 5 was er dit seizoen niet veel te halen. Uiteindelijk rest slecht één dubieuze titel, namelijk die van ploeg met de meeste doelpunten voor plus tegen. Ook vandaag was weer zo'n wedstrijd. Voor de tweede keer dit seizoen togen we naar Vragender. De vorige keer dat we daar waren was het 11-3 en werden we kansloos naar huis gespeeld. Vandaag leek het dezelfde kant op te gaan. Onze laatste man Gerben, waar we over het algemeen toch altijd wel erg veel vertrouwen in hebben, gezien zijn staat van dienst, speelde de bal veel te zacht terug naar doelman Addy. KSV maakte daar dankbaar gebruik van en daarmee stond het al 1-0. 20 minuten later was het 4-0 en leek het weer een grote afstraffing te worden. Toch liet KSV ons ook (in ieder geval optisch) nog een beetje in leven. In de 25e minuut kwamen we op 4-1 door Erwin. Het leek echter wel alsof KSV er een kat en muis spelletje van maakte. Niet veel later was het al weer 5-1. Toch was de mooiste goal van vandaag voor ons. Rob Leemkuil die nooit op doel schiet, laat staan een doelpunt maakt, haalde het in zijn hoofd om eens van 30 meter op de goal te schieten. Dit schot viel prachtig binnen en daarmee kwam de ruststand op 5-2.
In de tweede helft hetzelfde beeld KSV speelde met ons. Direct na rust speelde doelman Addy de bal zo naar KSV en daarmee was het alweer 6-2. HIernaa leek het wat op en neer te gaan en kregen we beiden nog kansen. Uiteindelijk maakte KSV nog vier doelpunten, maar ook wij scoorden nog drie keer. Erwin, voor ons man van de wedstrijd, maakte zijn hattrick compleet. En tenslotte mocht ook gastspeler Wiljan een doelpunt op zijn naam zetten. Eindstand 10-5.
Nog één wedstrijd te gaan. En wel op 4 juni tegen FC Trias 7. Een bijzondere afsluiting, want het ziet er naar uit dat we volgend jaar samen met FC Tiras een team gaan vormen. Dan kunnen we als voorwedstrijd voor het huistoernooi mooi aan elkaar wennen en afsluiten met een biertje en BBQ.