Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op zondag 13 november speelt MEC thuis tegen Haarlo. MEC begint slap aan de wedstrijd en krijgt hierdoor in de 2e minuut vanuit een corner al de 0-1 tegen. De 1e helft blijft Haarlo ook de bovenliggende partij doordat ze feller zijn in de duels, maar gelukkig voor MEC loopt de stand niet op. De ruststand is 0-1.

In de 2e helft komt MEC wat beter in de wedstrijd en is de wedstrijd meer in evenwicht met kansen aan beide kanten. In de 70e minuut maakt Haarlo echter de 0-2, na een goed uitgespeelde aanval over links. De wedstrijd lijkt gespeelt, totdat in de 80e minuut Robert bij de 2e paal de bal intikt vanuit een cornerbal, 1-2. MEC neemt vanaf dat moment duidelijk het initiatief in de wedstrijd, hoewel Haarlo af en toe gevaarlijk countert. In de 90e minuut maakt Haarlo een overtreding op Robert in de 16 meter, Jarno rond deze keurig af, 2-2. In de laatste 5 minuten blessuretijd gaan beide teams nog vol voor de overwinning, waarbij beide ook nog goede kansen krijgen. De eindstand blijft echter 2-2.

Kijkend over de wedstrijd kom je als MEC goed weg met het gelijkspel, Haarlo vergeet in de 1e helft de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de 2e helft laat MEC wel zijn niveau zien en kun je uiteindelijk nog winnen.