Dennendijk 11
7274AV
GEESTEREN GLD
tel. 0545-481732

Op zondag 19 maart speelt MEC uit tegen GSV. Beide teams beginnen gelijkwaardig aan de wedstrijd en krijgen meteen ook kansen. In de 8e minuut weet GSV de score te openen na een actie in de 16, de 1-0. MEC weet echter in de 12e minuut weer op gelijke hoogte te komen als Robert wordt getackeld in de 16, Jarno schiet de 1-1 binnen. Het spel blijft open en in de 25e minuut maakt GSV de 2-1 na onnodig balverlies van MEC. Daarna zakt het niveau iets weg en wordt het spel aan beide kanten wat rommeliger. Het blijft 2-1 in de 1e helft.

De 2e helft gaat verder waar de eerste helft gebleven was. Beide teams zijn in evenwicht en aan beide kanten zijn er ook kansen. Hoe langer de helft duurt, hoe rommeliger het spel wordt. Toch blijven beide teams af en toe nog goede kansen krijgen, het is verrassend dat het 2-1 blijft.

Al met al was MEC even sterk als GSV, maar een doelpunt meer van GSV in de eerste helft zorgt dat de punten daar blijven.