Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

De eerste wedstrijd na de winterstop is thuis tegen DEO. MEC begint slap aan de wedstrijd, waardoor DEO het initiatief heeft. In de 8e minuut weet DEO dit overwicht te benutten met de 0-1 na een aanval over de rechtervleugel. Heel veel grote kansen worden er in 1e helft verder niet gecreëerd, maar DEO blijft de bovenliggende partij omdat MEC niet scherp genoeg is.

In de 2e helft komt MEC feller uit de startblokken en zeker de 1e 20 minuten zijn ze de bovenliggende partij. De kansen worden echter niet afgemaakt. Midden in de 2e helft ligt het evenwicht wat meer open. In het laatste kwartier zie je dat MEC meer risico gaat nemen, waardoor DEO ook gevaarlijk op de counter loert. Maar ondanks nog een wat mogelijkheden aan beide kanten, valt er geen doelpunt meer.

Op basis van de eerste helft staat MEC terecht 0-1 achter, maar in de 2e helft waar ze zelf sterker zijn vergeet MEC de 1-1 te maken. Volgende week staat de derby in Bredevoort op het programma.