Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op zondag 14 mei speelt MEC thuis tegen SVBV. De wedstrijd begint fel aan beide kanten waarbij SVBV het voetbal maakt en MEC reageert in de counter. Dit resulteert al snel in wat kleine kansen aan beide kanten. In de 17e minuut opent SVBV echter de score met een schot van 20 meter in de kruising. Dit herhaalt zich in de 23e minuut, als een afvallende bal van een corner ook snoeihard van 25 meter wordt ingeschoten. Op deze manier zet SVBV in 6 minuten met 2 afstandsschoten de wedstrijd naar zijn hand. De rest van de 2e helft zijn beide teams aan elkaar gewaagd.

In de 2e helft probeert MEC bij te trekken, maar in de 52e minuut krijgt Tim bij het verdedigen in de 16 een bal op zijn hand, waarna de scheids de bal op de stip legt en rood geeft. Dit betekent de 0-3 en een gespeelde wedstrijd. Toch trekt op dat moment SVBV zich terug en begint MEC met 10 man de overhand op het veld te krijgen. In de 65e minuut valt de 1-3 na een voorzet van Robert op Dennis. Daarna blijft MEC de bovenliggende partij, maar is het SVBV van in de 88e minuut de wedstrijd afrond met de 1-4.