Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op maandag 10 april speelt MEC thuis tegen Lochhuizen. MEC begint duidelijk feller en scherper aan de wedstrijd dan Lochhuizen, MEC weet hierdoor het initiatief te nemen. In het eerste kwartier zijn er al 2 grote kansen en in de 18e minuut geeft Dennis een steekbal op Jarno voor de 1-0. In de 25e minuut maakt Jarno ook de 2-0 na hands van Lochhuizen in de 16 meter. Daarna blijft MEC sterker, maar ebt het aantal kansen een beetje weg.

In de 2e helft komt Lochuizen wat beter in de wedstrijd en is MEC dus minder dominant. Toch blijft MEC wel de sterkere partij en komt de verdediging niet echt in de problemen. Er komen ook nog 3 grote kansen voor MEC, maar deze worden niet benut.

Al met al wordt de wedstrijd in het 1e half uur gewonnen door MEC door sterker te beginnen, daarna is de wedstrijd vrij rustig uitgespeeld.