Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op zondag 12 februari komt Wolfersveen op bezoek bij MEC. Het is een frisse, maar mooie dag om te voetballen. MEC begint sterk aan de wedstrijd en weet Wolfersveen direct vast te zetten. In de 2e minuut krijgt Timo al de mogelijkheid om te scoren, maar met paal en over in de rebound wil het net niet. MEC blijft de hele 1e helft de duidelijk bovenliggende partij en krijgt nog 2 grote kansen, maar deze gaan er niet in. De ruststand is 0-0, waar MEC zichzelf mee tekort doet.

De 2e helft begint met een grote kans voor MEC, maar juist in de tegenaanval opent Wolfersveen de score (0-1). De eerste 15 minuten daarna is MEC uit het ritme en is Wolfersveen de bovenliggende partij. In die periode heeft Wolfersveen ook nog enige kansen om de wedstrijd definitief op slot te gooien. De ommekeer voor MEC komt in de 64e minuut als Jarno voorzet op Nick, die binnen tikt (1-1). Daarna gaan beide teams vol voor de overwinning, MEC heeft iets meer balbezit, maar de kansen van Wolfersveen in de counter zijn net zo gevaarlijk. In de 85e minuut weet MEC de wedstrijd naar zich toe te trekken als Robert voorzet op Kay die de bal langs de keeper kopt.

In de eerste helft vergeet MEC de wedstrijd naar zich toe te trekken in de periode dat ze beter zijn. In de 2e helft zijn beide elftallen gelijkwaardig, maar weet MEC toch nog de overwinning binnen te halen.