Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

De eerste wedstrijd van het jaar is meteen een derby, thuis tegen Bredevoort. De wedstrijd begint wat rustig, maar na 5 minuten beginnen beide teams meer in de wedstrijd te komen. Na 7 minuten heeft Bredevoort de eerste grote kans, maar deze wordt door Walter gestopt. In de 10e minuut weet Robert door te breken en wordt vervolgens aan het shirt getrokken in de 16, een penalty. Deze wordt door Robert binnengeschoten, 1-0. Daarna golft het spel heen en weer, met de grotere kansen voor Bredevoort. In de 23e minuut beloont Bredevoort zichzelf na een voorzet uit een vrije trap, die bij de 2e paal wordt binnen getikt, de 1-1. De rest van de 1e helft blijft het beeld gelijk, maar wordt er niet meer gescoord.

In de 2e helft jagen beide teams fanatiek door op de overwinning, maar het spel is wat slordiger. Het spel golft nog steeds heen en weer, maar de grotere kansen zijn nu voor MEC. In de 70e minuut mist Roy net een voorzet van links. In de 87e minuut schiet Robert op de Keeper. Vervolgens is er nog een grote kans, maar deze wordt afgekeurd door buitenspel in de laatste pass. Zo eindigt de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

MEC en Bredevoort zijn nu beide van de nul af. Al met al is het een terechte uitslag, hoewel beide teams in periodes de wedstrijd naar zich toe hadden kunnen/moeten trekken. Volgende week op naar stadion “De Stikke Bocht”.