Molenweg 36
7205BD
ZUTPHEN
tel. 0575-513320

Op een koude zondag speelt MEC zijn verste uitwedstrijd tegen koploper De Hoven. MEC begint fel aan de wedstrijd en zet hierdoor De Hoven op het verkeerde been. Deze sterke start wordt na 10 minuten beloont met de 0-1 van Robert na een voorzet van Mitchel. In de minuten daarna krijgt MEC nog 2 grote kansen, maar deze stranden op de lat en de keeper. Na 20 minuten komt De Hoven ook in de wedstrijd en zijn de kansen aan beide kanten. De stand blijft echter 0-1 met rust.

In de 2e helft jaagt De Hoven fanatiek op de aansluiter en is MEC meer aan het verdedigen, waarbij geloerd wordt op de counter. In de 72e minuut haalt Tim de bal nog net van de lijn, maar in de tegenaanval wordt de 0-2 ook niet gemaakt. In de 85e minuut weet De Hoven met een afstandsschot toch de gelijkmaker te maken. Daarna gaat het spel aan beide kanten vol voor de overwinning, met een hectische slotfase tot gevolg. In de 95e minuut kopt Mitchel nog op de paal, de tegenaanval wordt echter maar ternauwernood gestopt door Walter. Daarna fluit de scheidsrechter af, de eindstand blijft 1-1.

Kijkend naar de hele wedstrijd is de 1-1 terecht, maar met een voorsprong tot de 85e minuut wil je de punten eigenlijk mee naar huis nemen.