Bredevoort – MEC (0-0) - Voetbalvereniging MEC

Bredevoort – MEC (0-0)

Bredevoort – MEC (0-0)

Bredevoort 1 (zon)

0 - 0

MEC 1 (zon)

Competitie

5e klasse B

Datum

5 februari 2023 14:00

Scheidsrechter

R. Ruikes

Accommodatie

Sportpark 't Broock
Kruittorenstraat 10 B
7126BH
BREDEVOORT
tel. 0543-451975

Op zondag 5 februari stond te derby tegen Bredevoort op het programma. Het was een koude en ietwat natte dag, dus het veld was zwaar. Gezien dat een groot deel van de selectie met elkaar gevoetbald had in de jeugd, was de motivatie van beide kanten hoog. Direct vanaf het eerste signaal zag je duidelijk dat beide teams hard werkten voor de overwinning. Het eerste half uur gaan beide teams gelijk op, maar grote kansen zijn er niet. In het laatste kwartier worden er aan beide kanten nog een paar kleine mogelijkheden weg gegeven, maar de keepers zijn attent aanwezig.

De 2e helft gaat verder waar met hetzelfde spel als in de 1e helft, hoewel het wel wat onrustiger wordt. Het is aan beide kanten werken voor de bal. In het begin van de 2e helft heeft Bredevoort wel wat meer balbezit dan MEC, maar echt grote kansen worden hier niet mee gecreëerd. In het laatste kwartier is het nog chaotisch en zou een treffer waarschijnlijk ook de winnende zijn. Het blijft echter 0-0.

De 0-0 was een terechte uitslag, maar gezien het weer had het publiek waarschijnlijk meer genoten van een even terechte 2-2.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!