Rekkenseweg 48
7157AE
REKKEN
tel. 0545-431506

Na een jaar ouder te zijn geworden, mochten we vandaag eindelijk weer de weide in. De Corona periode is bij MEC 5 gebruikt om wat verjonging te regelen. Vandaag maakten Michel Hoitink en Martijn Lasonder hun debuut. Voor Martijn zeer bijzonder want hij heeft in het verleden jaren bij Rekken gevoetbald. Tegenstanders waren dan ook erg verrast om hem te zien, maar de ontvangst was erg hartelijk. Zowel Martijn als Michel kunnen terug kijken op een geslaagd debuut. Naast nieuwe spelers hebben we ook een nieuwe leider. Geert had besloten dat de zondagmorgen thuis ook wel prima beviel hen heeft in Herbert Navis zijn opvolger gevonden.
We begonnen de eerste helft erg sterk en wisten elkaar prima te vinden. We creerden ook een heel aantal kansen, waarvan Remon er één wist te maken op zijn kenmerkende manier. Het sterke lichaam van Remon was niet van de bal te krijgen en hij soleerde naar de 0-1.
Niet veel later besloot Erwin vanaf de linkerflank op zoek te gaan naar een penalty. Hij werd iets aangetikt en ging graag naar de grond. De toegekende strafschop werd door Wiljo binnengeschoten.
In de tweede helft kwam Rekken al snel op 1-2 waardoor de spanning terug was in de wedstrijd. Hierna werd een conditionele slijtageslag. De ruimtes op het veld werden steeds groter en zowel MEC als Rekken kreeg het zwaar. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. We kwamen er af en toe toch goed uit. Dit leidde tot de 1-3 na een mislukte voorzet van Wiljo, die zomaar binnenviel. Maar ook lelijke doelpunten tellen.
Toch gaf Rekken niet op en kwamen zij wederom terug in de wedstrijd, 2-3. Het werd hoe langer hoe zwaarder voor iedereen, maar we hielden stand. Rond de 80e minuut wisten Erwin de 2-4 aan te tekenen en daarmee leek de wedstrijd beslist. In de slotminuten kwam Rekken toch nog weer dichterbij tot 3-4, maar verder kwam het niet. Een prima start voor ons en fijn om weer terug te zijn.