Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

In overleg met Vios hadden we de locatie van de wedstrijd omgewisseld. Dus speelden we onze thuiswedstrijd op het kunstgras van Vios in Beltrum. Door Corona moesten Michel Hoitink en Frank Korten op het laatste moment afzeggen. Jeroen te Brummelstroete werd last minute bereid gevonden om in te vallen, waarvoor dank.
Vios 9 stond qua verliespunten boven aan en is voor ons altijd een lastige tegenstander. Dit leek vandaag aanvankelijk ook zo. Vios was in de de eerste helft de bovenliggende ploeg en kreeg een aantal grote kansen. Met goed keeperswerk van Addy en een onzorgvuldige afronding door Beltrum wisten we de nul te houden. Toch kregen ook wij wel ruimte op het middenveld om te voetballen. DIt leverde na een half uur onverwacht en op dat moment ook nog wel onverdiend de 1-0 op. Wim wist met een voorzet van de rechterkant Remon te bereiken die de bal bij de eerste paal binnenkopte. Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft leek Vios door haar energie heen te zijn. We kregen meer grip op het spel en dit leidde na een uur tot de 2-0 door Wiljo die een solo en steekpass van Gerben met zijn rechterbeen wist binnen te schieten. In he geruchtencircuit werd al geopperd dat dit na 40 jaar voetballen de eerste keer is dat WIljo met rechts scoorde.
Beltrum probeerde hierna meer druk te zetten, maar kreeg eigenlijk nauwelijks nog kansen. Bij MEC viel alles goed. In de 70 minuut ging Remon alleen op de doelman af. Hij legde de bal net op tijd breed, waarna Wiljo nu met zijn linkervoet de bal eenvoudig kon binnen tikken. De wedstrijd was hiermee gelopen. In de 89e minuut beloonde Henri zijn korte invalbeurt ook met een doelpunt. Voor Henri misschien wel zijn eerste doelpunt uit zijn carriere, maar ook dat is maar een gerucht.
In de slotminuut wilde Roy toch ook nog een keer scoren. Van eigen helft zette hij het op een lopen, omdat bij Vios alle kaarsjes waren opgebrand kon hij van achteruit zo door rennen naar de 5-0.
Alles lukte vandaag bij ons en bij Vios lukte er weinig tot niets. We kregen meer dan we vooraf hadden durven dromen, maar speelden misschien wel onze beste wedstrijd in jaren.
PS. Uw verslaggever kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het noteren van eventuele foutieve geruchten.