Europastraat 8
7091XC
DINXPERLO
tel. 06-42613489

Op zaterdag 23 april speelt MEC uit tegen Dinxperlo. Het weer is zonnig en 15 graden, maar op het kunstgras is het al warm genoeg. Dinxperlo is vanaf het begin van de wedstrijd sterker dan MEC, maar toch weet de verdediging van MEC redelijk goed stand te houden met voorin ook kansen voor MEC. In de 25e minuut maakt Dinxperlo uit een steekbal de 1-0. De rest van de 1e helft weet MEC echter goed stand te houden, met nog kansen op de gelijkmaker. De wedstrijd heeft een 1-0 ruststand.

Na de rust blijft het spelbeeld gelijk, maar langzaam speelt Dinxperlo MEC moe. In de 56e minuut is er de 2-0. Als in de 70e minuut ook de 3-0 valt is de weerstand gebroken en weet Dinxperlo het spel te bepalen. Dinxperlo blijft aanvallen en dominant voetbal spelen, de wedstrijd eindigt in een 6-0 overwinning voor Dinxperlo.

Dinxperlo wint verdient van MEC, maar na de stabiele eerste helft is het jammer dat de uitslag zo groot geworden is.