Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op zondag 7 november staat de thuiswedstrijd tegen Dinxperlo op het programma. Dinxperlo begint de wedstrijd sterk en weet vanaf het begin een paar grote kansen te creëren. Toch weet MEC uit de tegenaanvallen die ze doen in de 10e minuut de score te openen. Na druk op de verdediging weet Jarno de bal met een afstandsschot langs de keeper te sturen.  In de 12e minuut weet Dinxperlo terug te komen met een buitenspelgoal, de 1-1. Daarna blijft het spelbeeld een sterker Dinxperlo, met MEC dat ook gevaarlijke kansen weet te creëren. Hoe langer de 1e helft duurt, hoe meer het spel in evenwicht is. Door goede inzet heeft Dinxperlo het lastig tegen MEC.

De 2e helft begint weer met een storm van Dinxperlo, waarbij MEC countert. In de 50e minuut gaat een schot van Robert net naast en in de 52e minuut haalt Tim nog een bal van lijn. In de 55e minuut weet Dinxperlo toch de 1-2 te maken. Als Dinxperlo in de 64e minuut uit een penalty de 1-3 maakt, lijkt de wedstrijd gespeeld. Toch weet MEC binnen 3 minuten weer aan te haken met de 2-3 van Robert die wordt binnengetikt bij een corner. Vervolgens countert Dinxperlo in de 68e minuut echter weer naar de 2-4. MEC zet wederom aan, en in de 73e minuut weet Robert de bal binnen te tikken na een steekbal van Tim, de 3-4. In 89e minuut valt het doek dan toch, als Dinxperlo de 3-5 maakt, daarmee is de wedstrijd gespeeld.

Wederom een 3-5 uitslag, Dinxperlo was sterker, maar met minder fouten was er wellicht wat mogelijk.