Misterweg 211
7109BA
WINTERSWIJK MISTE
tel. 0543-565791

Op zondag 8 mei speelt MEC thuis tegen Ajax Breedenbroek. Het was warm lenteweer en na al een paar weken geen regen was het veld hard en hobbelig. MEC begon fanatiek aan de wedstrijd en wist al vrij snel op inzet de overhand op het veld te krijgen. De grotere kansen waren ook voor MEC, met af en toe een kleine counter voor Ajax. In de 22e minuut weet Robert een doelpunt te maken na hands van de keeper, alleen past de scheidsrechter voordeel te laat toe. Het doelpunt wordt afgekeurd en de vervangede vrije trap gaat naast. De ruststand is 0-0.

De 2e helft gaat verder in hetzelfde patroon als de 1e helft, MEC weet de duels fysiek te winnen en heeft het overwicht op het veld ten opzichte van Ajax. Toch weet MEC ondanks verscheidene grote kansen niet de score te openen, het gevaar van de counter van Ajax blijft aanwezig. In het laatste kwartier schuiven beide teams de spelers naar voren, er wordt vol voor de winst gespeeld. Ondanks grote kansen lijkt de wedstrijd op een 0-0 af te streven. In de 90e minuut maakt Jarno echter de winnende 1-0, waarmee MEC toch de wedstrijd binnen haalt.

Een terechte overwinning voor MEC, hoewel MEC het zichzelf zeer moeilijk maakt door niet eerder een van de kansen af te maken.