15'

7e klasse 98

27 september 2020 9:30

Onbekend

Na de prima 5-5 van vorige week tegen Rekken gingen vol vertrouwen de strijd aan met Buurse. Voor de wedstrijd werden er nog even wat Cornoaproof elftal foto's gemaakt, waarna we om 09:30 aftrapten. Buurse bleek een aantal goede spelers erbij te hebben die het voor ons lastig maakten. Met name jun spelverdediger en spits waren sterk. Maar uiteindelijk was het met name de doelman die vaak een doelpunt voor ons in de weg stond.

Na 10 minuten nam Buurse vanuit een counter de voorsprong. Daar konden ze niet lang van genieten, nadat twee minuten later een prachtige aanval van MEC door Remon kon worden binnengetikt. In de rest van de wedstrijd krijgen beide ploegen ontzettend veel kansen. Buurse wist ze wel te maken, maar wij helaas niet. Met name de keeper wist alles tegen te houden. Hoge voorzetten plukte hij uit de lucht, bij lage voorzetten lag hij snel op de grond, afstandschoten waren geen probleem. Wat we ook deden hij wilde er niet meer in. Dat betekende aan het einde van de rit een 6-1 nederlaag. De overwinning van Buurse was terecht, maar 6-5 was een betere afspiegeling van de wedstrijd geweest.