Zoals op de Nieuwjaarsreceptie al is gemeld, zal er op 10 juni a.s. een huistoernooi bij MEC plaatsvinden voor de seniorenelftallen dames en heren van MEC. Tevens mogen uiteraard ook niet spelende leden en/of familie/vrienden hier aan meedoen. Het toernooi zal in de ochtend beginnen en duren tot in het begin van de middag, waarna we gezamenlijk onder het genot van een borrel het seizoen 2017-2018 zullen afsluiten.


De bedoeling is om mix teams te maken van 7 personen en te voetballen over een half veld. De duur van de wedstrijden en poule indeling is uiteraard afhankelijk van de opgaaf.
Graag zouden wij dan ook een opgaaf van mensen willen ontvangen die hieraan willen meedoen. Deze zouden we graag uiterlijk 13 mei ontvangen, zodat we daarna e.e.a. kunnen voorbereiden.  Opgaaf is mogelijk bij een van de leiders van de seniorenteams of bij een van ons tweeën.


Wij hopen op een grote deelname, zodat we het seizoen 2017-2018 op een mooie manier kunnen afsluiten!

Namens de organisatie

Wilbert van Lochem en Arjan Ongena

P.s. Mocht MEC 1 na-competitie gaan spelen op deze datum, dan zal het programma zodanig worden aangepast dat deze wedstrijd ook bezocht  kan worden uiteraard.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.