MEC 1 wint de 2e periode

18 mei 2018
MEC 1 wint de 2e periode

MEC 1 heeft afgelopen donderdag de inhaalwedstrijd tegen GWVV met 3-1 gewonnen en verzekerde zich daarmee met winst van de 2e periode. Door dit resultaat speelt MEC op 3 juni...

Rabobank Hart voor de Achterhoek van start

16 mei 2018
Rabobank Hart voor de Achterhoek van start

  Leden van de Rabobank hebben inmiddels een brief ontvangen met de uitnodiging om te stemmen op hun favoriete vereniging. Zoals eerder al gemeld heeft MEC zich ook gemeld voor...

MEC heeft weer oud ijzer opgehaald

24 april 2018
MEC heeft weer oud ijzer opgehaald

Op zaterdag 21 april was er weer een succesvolle oud ijzer actie bij MEC getuige deze foto.


Vandaag stonden we wederom tegen Ratti op het veld. De 6-1 nederlaag van vorige week moest vandaag weer rechtgezet worden. Helaas konden we ook nu slechts beschikken over een elftal fitte spelers en één lichtgeblesseerde wissel Wiljo. Van het vierde mochten we Bas meenemen die als aanspeelpunt in de spits Remon moest doen vergeten.
We speelden niet onverdienstelijk en waren in de eerste helft zeker niet slechter dan Ratti. Erwin had vandaag mandekking gekregen van een Ratti verdediger. Deze liep hem overal achterna, waardoor de normaal vaak effectieve counter lastig uit te voeren was. Toch was de eerste grote kans voor ons. Een voorzet van Erwin werd door Edwin op de paal geschoten. Niet veel later kwam Ratti onverwacht op 0-1. Een zondagsschot ging net over de handen van doelman Addy onder de lat. Dit was de eerste kans van Ratti, of eigenlijk was het niet eens een kans maar meer toeval. Toch bleven we aardig voetballen en had jeroen de gelijkmaker op zijn schoen liggen, maar ook die ging er helaas niet in.
In de tweede helft kwamen we vrij snel op 1-1 door een doelpunt van gelegeheidsaanvoerder André. Heel lang konden we hier niet van genieten. Addy dacht een bal naar voren te schieten, maar raakte hem niet lekker. Hierdoor kwam libero Gé in de problemen en kon de spits van Ratti eenvoudig 1-2 aantekenen. Hierna ging het gelijk op, maar vloeiden langzaamaan onze krachten weg. Vlak voor tijd kwam Ratti nog op 1-3 met wederom een doeltreffend afstandschot.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.