Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


Op deze mooie lentedag kwam KSV 5 op bezoek. Na een matige periode waren de gasten weer op volle oorlogsterkte naar Miste gekomen.  We begonnen vrij aardig aan de wedstrijd maar liepen toch op ongelukkige wijze tegen de 0-1 aan. Een hoekschop werd door de bezoekers ineens binnengeschoten. AndrĂ© dacht even later hetzelfde te doen, maar die van hem belande via de doelman op de lat. Niet veel later werd door MEC niet goed uitverdedigd en konden de gasten eenvoudig 0-2 maken. Toch kregen wij ook wel mogelijkheden, maar deze bleven helaas onbenut. Tot vlak voor rust Erwin in het strafschopgebied wegdraaide bij zijn tegenstander die hem daarna pootje haakte. De scheidsrechter kon niet veel anders dan een strafschop toekennen. Deze werd door Wiljo via de binnenkant van de paal binnengeschoten. Daarmee was de hoop op meer weer levend geworden.

In de eerste helft moest Remon helaas het veld verlaten na een ongelukkige valpartij. Later in het ziekenhuis bleek dat hij zijn schouder uit de kom had. Daarmee wordt de selectie weer wat dunner. Remon beterschap en een voorspoedig herstel.

In de tweede helft begonnen we voortvarend. Erwin schoot vanuit een prima counter de bal snoeihard op de lat. Hierna golfde het spel wat op en neer, waarbij KSV wel de betere kansen kreeg. Door een penalty kwam KSV op 1-3. De penalty kwam tot stand, doordat dat doelman Michel zich nadat hij de bal in plaats van ver weg te schieten tegen een speler aanschoot. Met een tackle die bij vrij worstelen niet misstaat, legde michel zijn tegenstander tegen de grond en kon de scheidsrechter wederom niet veel anders doen dan een strafschop geven.
Na een solo van de linkshalf van KSV werd de wedstrijd beslist. Rest mij nog te melden dat in de laatste minuut van de wedstrijd scheidstrechter Dijkema wederom een strafschop gaf. Na een ongelukkige handsbal van een KSV verdediger belandde de bal wederom op de stip. Omdat Wiljo inmiddels niet meer in het veld stond, nam aanvoerder Wim Ongena zijn verantwoordelijkheid en eiste de bal op. Daar waar een keeper normaliter een hoek uitzoekt, gebeurt dat op ons niveau niet. Wim verkeek zich hierop en plaatste de bal door het midden van het doel keurig in de handen van de doelman. Veel maakte dit niet meer uit, de wedstrijd was inmiddels beslist.

 

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.