Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


Met een krappe bezetting, maar toch een volle kleedkamer (MEC 3 en 4 zaten er ook bij in) begonnen we aan de voorbereidingen voor de thuiswedstrijd tegen Rekken. Bij afwezigheid van de doelman Addy, die na het hoogtepunt tegen Trias een vrije zondag had, stond Edwin weer in de goal. Gé Oonk moet fluiten en dat betekende de organisatie van de achterhoede op de schouders van Wim Ongena kwam te liggen. We mochten spelen op het trainingsveld en dat is toch altijd wel een vreemde gewaarwording.

In de eerste helft had Rekken het betere veldspel, maar wij kwamen er regelmatig wel goed uit. Omdat de defensie goed stond, werd Rekken niet heel gevaarlijk ons meer balbezit. Na ongeveer 20 minuten kwamen wij op voorsprong nadat de keeper van Rekken onder de hoekschop van André doorliep en Erwin kon binnentikken. Dit konden we vasthouden tot de rust.
In de rust had Rekken flink gewisseld en leek het erop dat ze ook sterker geworden waren. We waren nog maar nauwelijks begonnen of Erwin tekende de 2-0 aan. Bij prachtige counter wist Jeroen de bal voor te geven op Erwin, die eerst nog op de bal schoot, maar de rebound alsnog binnetikte. Hierna kregen we het moeilijk. Rekken kwam op 2-1 omdat een voorzet door Edwin tegen de spits werd geschoten en zo in het doel belandde. Rekken probeerde druk te zetten en kreeg ook kansen. Een afstandsschot kon door Edwin worden tegengehouden, maar hij tikte de bal voor de voeten van een Rekken speler die eenvoudig kon binnenschieten. Rekken leek van plan drie punten mee te nemen, maar daar staken we een stokje voor. De man in vorm wist een voorzet met zijn buik binnen te schieten. Toch konden we dit niet vasthouden. Met een mooi geplaatst afstandschot kwam Rekken weer op gelijke hoogte. 10 minuten voor tijd leek het er even op dat we toch nog zouden verliezen. Maar grensrechter Ad had vastgesteld dat er sprake was van buitenspel. Dat leek wat vreemd, maar de goal telde niet. Daarmee hielden we nog één punt in Miste.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.