Nieuwe dug-outs

13 augustus 2018
Nieuwe dug-outs

In de vakantie zijn door een aantal vrijwilligers de oude dugouts van het tweede speelveld vervangen door twee nieuwe. De dugouts zijn met behulp van de volgende vrijwilligers geplaatst: Jelle...

nieuwe bordsponsoren

13 augustus 2018
nieuwe bordsponsoren

In de zomerstop zijn er weer twee nieuwe bordsponsoren bijgekomen, te weten: - Mensink Berndes Makelaardij en Verzekeringen - Bernie Oonk Bouw en Montage Beiden bedankt voor jullie sponsoring.

Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...


Voor MEC 1 zit het seizoen erop. De nacompetitiewedstrijd tegen Keyenburgse Boys werd met 3-0 verloren en hierdoor is MEC uitgeschakeld voor promotie naar de Derde Klasse. MEC was de eerste helft beter, kreeg ook kansen, maar kon niet tot scoren komen. Net voor rust kwam Keyenburgse Boys vanuit het niets op 1-0. Even later werd het ook nog 2-0 en met deze stand ging de ploegen de rust in.
Na rust was de wedstrijd gelijkwaardiger. MEC probeerde de aansluitingstreffer te maken, maar verder dan wat kleine mogelijkheden kwam het niet. Keyenburgse Boys loerde op de counter om de beslissende 3-0 te maken. Dit gebeurde vlak voor tijd, waardoor het definitief was dat MEC werd uitgeschakeld.
Deze wedstrijd betekende ook de laatste wedstrijd in MEC 1 voor Roel Blekkink, Deliaan van Eerden, Jochem Voskuil en Emil Dibbets. Allen gaan na jaren MEC 1 lager voetballen. Komende zondag (10 juni) zal tijdens de afscheidswedstrijd van Emil Dibbets worden stilgestaan bij deze afscheidnemende mannen. De wedstrijd begint om 14.00 uur bij Den Tappen.
Nu het seizoen ten einde is rest ons de supporters te bedanken voor hun trouwe steun in de uit- en thuiswedstrijden. Het is altijd fijn om te zien dat mensen elke de moeite nemen om naar de wedstrijden te kijken. Supporters bedankt! Wellicht tot volgende week en anders tot volgend seizoen!

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.