MEC 1 wint de 2e periode

18 mei 2018
MEC 1 wint de 2e periode

MEC 1 heeft afgelopen donderdag de inhaalwedstrijd tegen GWVV met 3-1 gewonnen en verzekerde zich daarmee met winst van de 2e periode. Door dit resultaat speelt MEC op 3 juni...

Rabobank Hart voor de Achterhoek van start

16 mei 2018
Rabobank Hart voor de Achterhoek van start

  Leden van de Rabobank hebben inmiddels een brief ontvangen met de uitnodiging om te stemmen op hun favoriete vereniging. Zoals eerder al gemeld heeft MEC zich ook gemeld voor...

MEC heeft weer oud ijzer opgehaald

24 april 2018
MEC heeft weer oud ijzer opgehaald

Op zaterdag 21 april was er weer een succesvolle oud ijzer actie bij MEC getuige deze foto.


MEC 1 heeft na lange tijd weer een nederlaag geleden. In Lievelde werd het 1-0 voor Erix. MEC begon wat slordig aan de wedstrijd, maar herstelde dit snel. Erix werd teruggedrongen en het ontbrak alleen aan de doelpunten om het verschil tot uiting te laten komen. Paal, lat en de keeper voorkwamen dat MEC voor rust op 2 of 3-0  voorsprong stond. Erix kon zich alleen beperken tot tegenhouden, maar deed dit naar behoren en zo werd de rust bereikt met 0-0.
Na rust was het spelbeeld eerst nog hetzelfde, maar gescoord werd er ook nu niet door MEC. Langzaam kwam Erix beter in het spel en werd MEC slordiger. Erix drukte MEC wat naar achteren en uit een scrimmage voor het doel van MEC kreeg Nico Deunk de bal ongelukkig tegen de hand. Scheidsrechter Polman uit Aalten, die af en toe wat weifelend overkwam, wees hier wel gedecideerd naar de stip. De strafschop werd feilloos benut. Hierna probeerde MEC nog wel de gelijkmaker te forceren, maar veel leverde dit, behalve een kopkans, niet meer op, zodat de 1-0 voorsprong door Erix over de streep werd getrokken.
As. donderdag speelt MEC thuis tegen GWVV. Aanvang 19.30 uur. Inzet is de tweede periodetitel, die door MEC, GWVV, maar ook Ulftse Boys en Rekken gewonnen kan worden. Deze laatste twee spelen ook tegen elkaar, dus spanning gegarandeerd!

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.