MEC 1 wint de 2e periode

18 mei 2018
MEC 1 wint de 2e periode

MEC 1 heeft afgelopen donderdag de inhaalwedstrijd tegen GWVV met 3-1 gewonnen en verzekerde zich daarmee met winst van de 2e periode. Door dit resultaat speelt MEC op 3 juni...

Rabobank Hart voor de Achterhoek van start

16 mei 2018
Rabobank Hart voor de Achterhoek van start

  Leden van de Rabobank hebben inmiddels een brief ontvangen met de uitnodiging om te stemmen op hun favoriete vereniging. Zoals eerder al gemeld heeft MEC zich ook gemeld voor...

MEC heeft weer oud ijzer opgehaald

24 april 2018
MEC heeft weer oud ijzer opgehaald

Op zaterdag 21 april was er weer een succesvolle oud ijzer actie bij MEC getuige deze foto.


MEC 1 heeft de moeilijke uitwedstrijd tegen Dinxperlo gewonnen met 1-2. MEC had het in het eerste deel van de wedstrijd erg lastig met Dinxperlo dat veel makkelijker voetbalde. MEC kwam niet onder de druk vandaan en het mocht blij zijn dat het na een half uur nog steeds 0-0 was. Na een half uur scoorde Nico Deunk, door een vrije schop binnen te koppen, plotseling de 0-1, maar deze treffer werd wegens duwen afgekeurd. MEC kwam hierdoor wel beter in het spel en Dinxperlo was toch wat geschrokken, zodat de wedstrijd gelijkwaardiger werd. Net voor rust kopte Nico Deunk uit een hoekschop ditmaal de 0-1 binnen, waarbij de hulp van de keeper van Dinxperlo nodig was. Deze liet de bal onder zich doorglippen, waardoor MEC met een voorsprong de kleedkamer in ging.
Net na rust werd het zelfs 0-2 toen Roy Berenschot uit een corner de bal hard binnenkopte. De wedstrijd leek gespeeld, want Dinxperlo raakte wat van slag en MEC kon controleren. Langzaam werd Dinxperlo echter weer wat sterker. Het kreeg nog wel een tegenslag toen een speler met een voetblessure moest uitvallen en het al drie maal had gewisseld. Dinxperlo moest dus door met 10 man, maar werd gek genoeg toen echt sterker. Het was alle hens aan dek voor MEC, zeker toen de 2-1 viel uit een wegens hands gegeven strafschop. Dinxperlo probeerde de gelijkmaker te forceren, maar gelukkig voor MEC viel deze niet meer en kon de overwinning over de streep worden getrokken.
Door deze overwinning kan MEC donderdag 17 mei de tweede periodetitel behalen bij winst op GWVV. Aanvang van deze thuiswedstrijd is om 19.30 uur. Aanstaande zondag is echter eerst de uitwedstrijd tegen Erix. Aanvang 14.00 uur in Lievelde.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.