Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen SVGG uit Mechgelen ruim gewonnen. Het werd 1-4. MEC begon goed aan de wedstrijd en kwam al na drie minuten op voorsprong toen Roel Blekkink een voorzet van rechts doeltreffend afrondde. MEC ging door en SVGG kwam er niet aan te pas. Na een kwartier werd het 0-2 na een prachtig uitgespeeld aanval. Nico Deuk stond aan het eind van deze aanval en mikte beheerst raak. MEC bleef de bovenliggende partij en verzuimde al snel het verschil groter te maken. Net voor rust werd het toch 0-3 toen Peter de Roos een bal met het hoofd verlengde waarna deze in het doel van SVGG verdween. Met deze stand werd de rust bereikt.

 

Na rust in het begin hetzelfde spelbeeld. MEC was opnieuw veel beter en scoorde ook opnieuw zeer snel door Wouter Höfkes die met een prachtig lobje de keeper verschalkte. Hierna verdween de precisie uit het spel van MEC en werd het wat minder dwingend. SVGG dwong niet veel af, maar kwam uit een vrije schop toch op 1-4, toen deze in het zestienmetergebied werd gebracht en daarna binnengetikt werd door een speler van SVGG. Na deze tegentreffer herpakte MEC zich weer en gaf helemaal niets meer weg. Gecreëerd werden nog enkele mogelijkheden, maar de score veranderde niet meer, zodat 1-4 de eindstand was. Smet op de wedstrijd was de zware blessure van SVGG speler Tom Hunting die, nadat hij in de eerste helft ongelukkig terecht kwam, zijn achillespees heeft afgescheurd. Wij wensen hem een voorspoedig herstel toe.

 

De volgende wedstrijd van MEC is al aanstaande donderdag. Dan speelt MEC thuis om 18.45 uur tegen Rekken.

 

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.