Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen Eibergen met 2-1 verloren. MEC begon goed aan de wedstrijd, al was de eerste grote kans voor Eibergen. MEC kreeg een aantal mogelijkheden en eentje ervan werd benut door Emil Dibbets. Ook Eibergen kreeg een aantal kansen, maar deze werden gelukkig voor MEC niet benut. Het tempo was hoog in de eerste helft en in combinatie met het warme voorjaarsweer was het de vraag welke van de teams dit tempo de tweede helft vol kon houden. De ruststand was dus 1-0 voor MEC.

Na rust zakte het tempo toch wat weg, doordat beide teams wat vermoeid raakten. Eibergen voetbalde wel makkelijker en langzaam kwam MEC niet meer onder de druk vandaan. De gelijkmaker hing dan ook in de lucht en deze viel na ruim een uur voetballen, toen een corner goed werd binnengekopt achter Jochem Voskuil. MEC bleef onder druk staan en in de 80e minuut werd het 2-1 toen een vrije schop van Eibergen niet goed werd verwerkt. De bal werd als voorzet opnieuw ingebracht, maar viel bij de tweede paal in het doel van MEC. MEC probeerde nog een slotoffensief te ontketenen, maar moest dit al snel doen met 10 mensen, doordat Robert Woordes een terechte rode kaart ontving wegens natrappen van de zeer goed leidende scheidsrechter Hoopman uit Doetinchem. Met 10 man kreeg MEC nog twee mogelijkheden, waaronder één hele grote, maar helaas stond het vizier niet scherp genoeg, zodat er niet meer gescoord werd. Een terechte nederlaag op basis van de tweede helft, waarin Eibergen sterker was.

Komende zondag speelt MEC opnieuw uit, dan tegen SVGG uit Mechgelen. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.